Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7

Els guisats · Ous i truites

Autor: Marqués, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7

38,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ISTORIA
Publicación:
01/09/2024
Colección:
Història de la cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan …

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest setè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de guisats i dous i truites. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Grasset
Leer más

Más libros de Marqués, Vicent

Más información del libro

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7

Editorial:
ISTORIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-128185-5-0
EAN:
9788412818550
Nº páginas:
924
Colección:
Història de la cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar